ua
Регіон: | Італія |
Стиль: | Лікер |
Виробник: | Campari |
Міцність: | 11% |
Об`єм: | 0,7 л |
1075 грн
Дегустаційні замітки
Аперитив яскраво-оранжевого кольору.
Аромат аперитиву характеризується тонами апельсина та яскравими нотками трав.
Смак аперитиву - фруктовий, гіркуватий, з нотами апельсина, трав, хініну.
Апероль рекомендується пити з льодом, тоніком, з додаванням лимонного соку та цукрового сиропу і горілки, в коктейлях (в тому числі - з пивом, білим вином або ігристим вином Просекко).
Цікаві факти
Аперитив Aperol італійського походження містить 11% алкоголю і має яскравий помаранчевий колір. Розливається він у 0,7 літрові прозорі пляшки, пробка подовжена чорного кольору та етикетка виконана у біло-чорних тонах. Склад лікеру, як це прийнято у всіх виробників, тримається в суворому секреті, але відомо, що рецептура не змінювалася з 1919 року, коли її вигадали брати Барб'єрі. Відомо, що до складу Aperol входить більше 30-ти інгредієнтів, в його ароматі виразно вловлюються ноти апельсина, запашних трав, ревеню та хінного дерева. Величезним поштовхом для швидкого розвитку бренду стала поява літнього коктейлю Aperol Spritz, його рецепт у 21 столітті вже описано на пляшці напою. З того часу "апероль" і "шприц" - невід'ємні частини один одного. За однією з версій, «шприц» з'явився у Венеції близько 200-х років тому, коли Венеція ще входила до складу Австрії, тоді він був винайдений австрійським військовим і був сумішшю з вина і газованої води. За іншою версією напій був винайдений за часів Першої світової війни, коли знову ж таки австрійські військовослужбовці змішували газовану воду, але вже з ігристими винами, переважно з просіком. А можливо, появі коктейлю ми зобов'язані військовослужбовцям з Австрійського регіону Вахау, де традиція розбавляти вино газованою водою існує з давніх-давен. Головне не хто і коли придумав цей чудовий коктейль, головне, що Ломка Бар цілодобово Києвом доставить усі необхідні інгредієнти для нього. Оформляйте доставку прямо зараз і наші кур'єри неймовірно швидко привезуть ваше замовлення.