ru | ua
Регіон: | Україна |
Стиль: | Крафт |
Виробник: | Власне виробництво ресторан Тарілка |
Міцність: | 5,5% |
Об`єм: | 0,33 л |
Немає в наявності
Дегустаційні замітки
Пиво світло-бурштинового кольору.
Яскраво-виражений квітково - цитрусовий аромат, який поєднується з нотками світлого пшеничного і ячмінного солоду.
Пиво володіє повнотою смаку. Яскраво виражені ноти пшеничного і ячмінного солоду.
Дуже добре поєднується з білим і червоним м'ясом, з м'якими кремовими сортами сиру, такими як Camembert, Brie. Підкреслює смакові якості риби і морепродуктів.
Цікаві факти
Для приготування використовуються світлі сорти пшеничного та ячмінного солоду. Пиво має бродіння завдяки дріжджам Saccharomyces cerevisiae, відмінною рисою яких є утворення колоній, які наповнюючись виробленої ними вуглекислотою, піднімаються на поверхню молодого пива формуючи так звану "пивну шапку", за що дані дріжджі класифікуються, як верхові. Завдяки останнім і досягається неповторний смак пива. Температура процесу ферментації + 21 Первісна щільність сусла: 12% Вміст алкоголю: 5,1-5,3% Термін виробництва пива займає 21-27 днів. Використовуються тільки якісні інгредієнти і живі дріжджі. Виробник гарантує правильний технологічний процес без додавання в пиво консервантів і кислот для збільшення терміну придатності.