Регіон: | Італія, П'ємонт |
Стиль: | Вермут, сухий |
Виробник: | Bacardi Martini |
Міцність: | 18% |
Об`єм: | 0,5 л |
925 грн
Дегустаційні замітки
Вермут солом'яного кольору.
Вермут більш виражений у порівнянні з Rosso ароматом, в якому чітко проступають ноти малини, лимона, а також легкий відтінок ірису.
Вермут має унікальний смак - сухий, але не гіркий.
Мартіні Екстра Драй вживають в чистому вигляді досить охолодженим. Вермут служить основою для величезної кількості коктейлів. Подається з льодом і часточкою лимона.
Цікаві факти
У 1890 році сини Россі почали розробляти рецепт нового сухого вермуту, і в тому ж році випустили новий мартіні з вмістом цукру всього 30 г на літр. Минуло ще десять років, перш ніж вони нарешті представили Martini Extra Dry на Новий рік 1900 року. , Свіже для початку нового тисячоліття. Кора і деревина, мацерированной і дистильовані, грають важливу роль в ароматичному балансі цього вермуту. Свіжа малина і цедра лимона надають цьому вермуту нотку цитрусових. Нічна доставка алкоголю - безкоштовна по місту Київ доставить класичний вермут Мартіні Драй швидко на вашу адресу. Напій буде охолоджений до потрібної температури і готовий до вживання в чистому вигляді або в складі коктейлю, з соком або швепс, які є в асортименті кур'єрської доставки алкоголю від Ломка Бар. Ніжний ароматний мартіні з нотами малини, персикової дині, м'якоті і шкіри яблука, лимона і тонких ароматів меду акації. Аромат шкірки яблука виходить на перший план в смаку з фоном ірису, легкими нотками дерева та збалансованої кислотністю. Легке, пікантне, ароматне, яблуко з корицею і післясмак білого персика. MARTINI - це вічна класика, яку замовляють всі, від Черчілля до Хемінгуея. Хоча точний рецепт є предметом суперечок, ось те, що ми вважаємо ідеальним співвідношенням. Виняткова свіжість вермуту MARTINI Extra Dry добре поєднується з гострими, кислими смаками і відмінно підходить для жирних продуктів, таких як жирна риба. Цілодобова доставка алкоголю Київ швидко доставить вам вічну класику Мартіні Драй в будь-яку точку міста Києва. Спробуйте його в поєднанні з сріблястою кислинкою маринованих сардин або анчоусів.